Wisefools Shopify omnichannel wizards

Jij en Wisefools: match made in heaven

Op zoek naar een stappenplan partner om je onderneming te laten groeien, en die je Shopify omgeving mooier, beter én sneller maakt? Een hele waslijst aan to-do’s, maar het lijkt onmogelijk om eraan te beginnen? Let us introduce… Ourselves.

Wisefools is officiële Shopify partner, en heeft al heel wat online shops naar een hoger niveau getild met dit platform. Yours is next!

Hoe we jouw webshop nog beter maken

We volgen alle nieuwigheden uit Shopify-land op de voet. Zo blijft jouw webshop altijd ahead of the curve en passen we de laatste innovaties graag toe. Denk bijvoorbeeld aan het integreren van jouw Shopify-webwinkel op Facebook en Instagram (en binnenkort TikTok).

Klein wistjedatje: één op drie consumenten doet al aankopen via een social media kanaal, en dat getal zal alleen maar stijgen.

Waarom samenwerken met Wisefools?

Wisefools staat je bij op elk niveau: het opzetten van je winkel in het Shopify-platform, de vormgeving, het integreren van apps, het live plaatsen en de setup van je POS stations. Ook bij de invulling, content creatie en activatie van je webshop kunnen we jouw linker rechterhand zijn.

Bekijk onze cases

Dit alles kan op een relatief snelle doorlooptijd en op maat. We zorgen voor een digital experience die je op het lijf geschreven is (lees: maatwerk).

In elk geval zorgen we voor een aantrekkelijke online 'etalage'. Daarnaast kunnen we het platform laten meegroeien met je organisatie. Zo blijft ook online steeds vraag en aanbod in evenwicht.

Lang verhaal kort

We hebben Shopify in de vingers en kunnen je met onze ervaring helpen om je onderneming verder te laten groeien.

Genoeg over ons, vertel ons meer over de voetbal jou.

Koffie?