Wisefools ❤︎ OnlyFans

Op April Fools Day 2021 vierden we ons tweejarig bestaan als Wisefools

Pleasers als we zijn en onder het motto alles voor de fans gaven we het beste van onszelf in een red-light district shoot. De beelden lanceerden we in mineur primeur op het énige platform deze content waardig: OnlyFans.

OnlyFans is hot!

Waar Instagram en Facebook stoppen, flirten creators op dit sociaal mediaplatform met veelal pikant beeldmateriaal. Gewiekst als we zijn, lieten we deze kans echter niet onbenut om een centje bij te verdienen, net zoals de echte.

En heeft dat opgeleverd?

Niet zozeer. Top-of-mind awareness des te meer. In een e-mailcampagne maakten onze contacten kennis met WiseOnlyFans én onze foolish kant.

Get to know us

Dries weet van aanpakken als het over online strategie en user experience gaat. Hij laat zich niet snel verleiden, maar zijn interesse is geprikkeld als er gespeeld wordt met digitale platformen. Bovendien kent hij enkele kneepjes van het vak die je aangenaam zullen verrassen.
Strak, zo heeft Simon de projectplanning het liefst. Spannend? Graag, maar niet als het over timing en budget gaat. Waar deze coördinator wel al eens stoute praat verkoopt, is in zijn rol als copywriter. Het moet gezegd, Simon heeft altijd (een) zin.
Een jongedame met pit. Annelien heeft de teugels in handen. Als coördinator zorgt ze ervoor dat de projecten lekker gaan. Ze laat ruimte voor spelen, zolang je het maar niet te bont maakt. Want als het echt moet, legt ze de zweep erop.
Een totaalbeleving, daar moet je bij Nicolas voor zijn. Deze ux/ui designer bekijkt digitale interfaces en userflows van kop tot teen en zorgt voor zinderende digital experiences. Hij bekijkt ook jou (en vooral je digitaal idee) graag eens van heel dichtbij.
Met Chiel weet je welk vlees je in de kuip hebt. Hobbyslager na de uren, maar ook als het over brand identities, huisstijlen en designs gaat presenteert hij je spek voor je bek. Onze vleesgeworden brand master en creatieve productie chef neemt geen blad voor de ...
Matthias kleedt je aan met zijn ogen. Onze niet te versmaden screen designer maakt van alles een lust voor het oog. Zelfs met het licht uit laat hij je alle hoeken van het digitale landschap zien. Tempted? Je zou niet de eerste zijn.
Pieter zorgt voor aanlokkelijke voorstellen en maakt contact(en). Je kan hem werkelijk alles vragen en hij bekijkt op welke manier jouw wensen ingelost kunnen worden. Gekke ideeën of wilde verlangens? Wees niet verlegen, in al die jaren hoorde hij al vanalles.
No more fooling around.

We nemen onze job serieus, maar onszelf niet zo zeer. Naast een portie nootjes foolishness, kan je bij ons terecht voor degelijke content, een stijlvolle branding of andere digitale avonturen.

Benieuwd welk effect we hebben op jouw merk?

Let’s meet!