Wij zijn verhuisd!

Nieuw adres: Nekkersputstraat 255G, 9000 Gent

Op 10 jaar tijd is Lavagraphics Wisefools geëvolueerd van een creatief duo tot een volwaardig communicatiebureau met 6 vaste medewerkers. Klanten rekenen op ons voor strategie, branding en concrete uitwerkingen. Dat doen we het best in een omgeving die ons team de kans geeft om te groeien én over de praktische middelen beschikt. Ons nieuw kantoor is dan ook de perfecte uitvalsbasis voor de toekomst.

Hoe bereikt je ons?

Je kan ons terugvinden op slechts 2 km van onze vorige stek, en vlakbij het waardevolle natuurgebied Bourgoyen-Ossemeersen. De fietsroute langs het domein is een echte aanrader. Kom je met de wagen? Neem dan afrit Drongen op de R4. Voor je het weet parkeer je op onze ruime parking, en dit zonder omwegen. Onze nieuwe creatieve plek valt net buiten de ring rond Gent (R40) en het circulatieplan: je bereikt Lavagraphics Wisefools in één rechte lijn.

Bekijk op de kaart

Ruimte voor creativiteit

Een plek van maar liefst 240 m2 geeft ieder van ons de ruimte om zijn talent ten volle aan te wenden. Zin om bij de groep te zitten, of liever even in afzondering voor 100% focus? Private booths voor overleg of een telefoontje brengen meer rust in de open ruimte. Onze meetingroom is ideaal voor workshops, brainstorms en klantenmeetings, en al helemaal ingericht met de nodige praktische tools. Daarnaast zit onze productionele signage partner Styleman in hetzelfde pand - zonder meer extra efficiënt.

Pas ons adres aan in jouw adresboek zodat briefwisseling niet verloren gaat.

Lavagraphics Wisefools - Nekkersputstraat 255G, 9000 Gent