Werk /

Webshop op (schoen)maat van de kleinsten

Jackie

vraag

Passende branding en webshop die online verkoop genereert

Een (kinder)droom werd werkelijkheid toen Eline - de onderneemster achter Jackie - haar stoute schoenen aantrok en een eigen pad ging bewandelen. Haar voorliefde voor kindermode en affiniteit en ervaring met schoenen kregen gestalte in Jackie, een schoenenwinkel en -webshop voor kinderen van 1 tot 12 jaar. De unieke, frisse collectie wordt zorgvuldig door Eline samengesteld, met grote aandacht voor stijl en kwaliteit.

Om Jackie te laten groeien, deed Eline beroep op Wisefools om haar branding en huisstijl op punt te zetten en - in een digitale wereld waar e-commerce allesbehalve in de kinderschoenen staat - een degelijke webshop op poten te zetten.

antwoord

Online shopplatform waarmee je gemakkelijk uit de voeten kan

De krijtlijnen die voor de huisstijl uitgezet waren, werden scherp gesteld. De opening van de winkel in De Pinte werd onder de aandacht gebracht met flyers en affiches. Lettering van het etalageraam en een stijlvolle lichtbak zorgen voor de nodige “stopping power” ter plaatse.

Verder werden de nodige stappen genomen voor dé belangrijkste verkoopstool: de webshop.

Een performant webplatform zorgt voor een sterke online aanwezigheid én verkoop. Een minimalistisch webdesign legt de nadruk op de producten. De integratie van een on-site kassasysteem bewerkstelligen eenzelfde user experience online en in de winkel.

resultaat

Jackie staat online stevig in de schoenen

Wisefools introduceerde Jackie op de online markt met een online verkoopkanaal. Efficiënt en intuïtief Zowel voor onze klant - zodat ze tijd en energie in haar aanbod, winkel en klanten kan steken - maar uiteraard ook voor de klanten van onze klant. Online schoenen kopen hoeft niet te veel voeten in de aarde te hebben.

Wat heb je nodig voor jouw start? Ik wacht op Godot. Mijn verhaal om indruk te maken, de manier om reacties uit te lokken. Blijf niet in todo-lijstjes hangen.

vraag nu jouw kick-off