Werk /

Bijou van een webshop, communicatie die uitblinkt

VA-TOUT

vraag

Uitgewerkte branding die de sfeer vertaalt en het verhaal vertelt

De juwelencollecties van VA-TOUT zijn abstract, uitgepuurd, subtiel, tactiel én ecologisch. Ontwerpster Line Vanden Bogaerde werkt uitsluitend met edelmetalen, porselein en fairtrade goud.

Het gevoel voor pure materialen en fijne esthetiek dient in elke ‘touchpoint’, naar voor te komen. Een verhaal rond een métier dat Wisefools met evenveel vakkennis aanpakte.

antwoord

Inspiratie- en sfeervolle webshop, stijlvolle communicatie

De Shopify webshop werd onderworpen aan een volledige make-over. Inspiratie is hier een belangrijk codewoord en er werd dan ook een belangrijke rol weggelegd voor fotograaf Alexander Popelier die de sierlijke, tijdloze creaties met veel zorg voor zijn lens haalde. Net zoals de ‘beeldtaal’ is ook de rest van de webstek grondig onder de loep genomen. Een heldere structuur, geraffineerd design en een gebruiksvriendelijke webshop maken het helemaal af.

Een creatie zoals een juweel waarbij gevoel en oog voor detail essentieel is, vraagt om een even pure uitwerking in de brand touchpoints.

Drukwerk en POS-materiaal, zoals draagtassen en postkaartjes maken VA-TOUT ook offline op dezelfde elegante manier zichtbaar.

resultaat

Pure brandbeleving die je om de vinger windt

Het eindresultaat is een Shopify webshop die ruimte en aandacht schenkt aan de creaties van de goudsmid en haar bijzondere ambacht. Een heel pure uitwerking van de hand van Wisefools die in het verlengde ligt van het fijnzinnige handwerk van het Gentse juwelenlabel VA-TOUT.