Werk /

Een constructieve branding

Selftech

Vraag

Een nieuw merk definiëren

start met een grondige analyse. We bepalen hun brand structuur en creëren vervolgens een uniform en transparant geheel. Voor ons de start van een lange termijn samenwerking voor een consistente branding en communicatie in de meest pure vorm.

Antwoord

Kennis van de doelgroep en weten waar de valkuilen liggen

zijn essentieel voor elke (re)branding. Enkel zo kunnen we de branding volgens prioriteiten uitbouwen en tot in de details afwerken.

Resultaat

Een uitgekiend gamma aan mogelijkheden om het nieuwe merk zichtbaar te maken

Een nieuwe branding is niets zonder visibiliteit. Selftech vertrouwt op een uitgekiend gamma aan mogelijkheden om het nieuwe merk zichtbaar te maken: in media, op beurzen en in en het straatbeeld. Met veel goesting gingen we aan het werk om elk element van de branding zo uit te werken dat een steeds groeiend publiek wordt aangesproken.

Selftech, dat is gezond verstand en hun experten kunnen zich als geen ander inleven in de bouwdromen van de klant. En dat is exact wat we met hun beeldtaal en branding vertellen.

Wat heb je nodig voor jouw start? Ik wacht op Godot. Mijn verhaal om indruk te maken, de manier om reacties uit te lokken. Blijf niet in todo-lijstjes hangen.

vraag nu jouw kick-off