Werk /

Something's cooking in kitchenland

TKI

vraag

Fusie van twee keukenhuizen

Barletti Keukens en Keukenhuys De Tweede Kamer bundelen hun krachten onder de naam Tweede Kamer Interiors. TKI biedt u alles om heerlijk te wonen en te leven. Een fusie gaat onvermijdelijk gepaard met een rebranding en daarvoor stonden wij aan het fornuis.

aanpak

Juiste look & feel voor een interieurzaak

In onze zoektocht naar de juiste look & feel werkten we nauw samen met de creatieve afdeling van TKI. Op basis van hun visie, het stijlvol aanbod en de doelgroep ontwikkelden we een moderne en elegante huisstijl, die vastgelegd werd in brandguidelines. Het grafische icoon bij het logo refereert naar de kop van een schroef en wordt binnen de volledige branding herhaald, bijvoorbeeld uitgelaserd op het visitekaartje of in chroom op de gevel.

resultaat

In het oog springende marketing & sales tools

Wij realiseerden een totale rebranding van logo en identity tot een oogstrelend sfeerboek, inspirerende communicatietools én winkelinterieurs.

Voor 2 winkels in shoppingcentra ontwierpen we de gevel & raamsignalisaties, voor de gevelbekleding van de winkel in Kaatsheuvel volgde het team van TKI nauwgezet onze brandguide. Het logo werd in een zilveren reliëf op de gevel aangebracht en de ramen werden voorzien van een kleinere versie. Ook de vormgeving van de zuil op de parking is perfect in lijn met de brandguide.

Naast de gevelsignalisaties werden de verschillende elementen binnen de branding van een merk zoals advertenties, reclame- en werfborden, autobestickering, prospectietools, ... ontworpen. Om een blijvende indruk na te laten en het verhaal van TKI te verspreiden, ontwikkelden we een prospectiepakket bestaande uit een massieve kaart die samen met het sfeerboek gericht verdeeld wordt onder projectontwikkelaars. Hierdoor springt TKI steeds stijlvol in het oog.

Net je raket merk gelanceerd? Feestje!

Bij de lancering van je nieuwe raket branding of website, hoort jouw streepje muziek.
Om je nieuw merk kracht bij te zetten, trakteren we onze klanten op een persoonlijke branded playlist op Spotify.

Ontdek hoe