Werk /

Exciting website voor Twixl

Twixl

vraag

Digital publishing platform, ook stevig in vorm online

Twixl draait helemaal om mobile publishing solutions voor uitgevers, agencies en ondernemingen. Met Twixl bieden ze een krachtig creatief platform voor designers. Studio WillemsPeeters ontwierp de dynamische branding, waarin je de thrill van pure creativiteit voelt. Daarna was het aan Wisefools om alle excitement te framen in een functioneel webdesign voor een ‘broadcast’ op het world wide web.

antwoord

Uitdrukkelijk én indrukwekkend webdesign

Twixl biedt storytellers de tools die ze nodig hebben om hun content ook op mobile devices sprekend te maken. Dit veelzeggend webdesign doet net hetzelfde en heeft weinig woorden nodig. Heldere contentblocks met call to actions, tabellen, quotes, … zorgen voor overzicht zonder de expressieve beeldtaal de mond te snoeren.

Don't just make an app. Make an impact.

resultaat

Teamwork makes the dream work

Samenwerking is het codewoord in dit project. Een performante equipe van Twixl als klant, branding van Studio WillemsPeeters en Wisefools als partner voor webdesign. I-sites stond in voor development. We geloven dat creatief werk hoge toppen kan scheren als alle stakeholders zich 'on the same page' bevinden. Zo kwam ook in dit webproject alles netjes bijeen.