Werk /

Together We Stand behind the project

Together We Stand

vraag

Catch up with the culture, jump in the cypher

Together We Stand is het platform voor hiphopcultuur. Met een uitvalsbasis in Gent zijn ze een huis voor real Hip Hop heads, young guns and funky cats met een hart voor hiphop.

Er worden lessen, workshops, events en coachingtrajecten georganiseerd. Begeleid en begeesterd door enthousiaste b-boys en b-girls die de hiphop community en waarden ondersteunen: peace, love, unity and having fun.

Wisefools werd gevraagd naar een belangrijk praktisch communicatiemedium, maar ook een platform om de hiphopcultuur uit te dragen. Gecharmeerd door de power van de medewerkers en gemotiveerd door de maatschappelijke relevantie van het project waren we meer dan klaar voor deze battle.

Together we stand, divided we fall.

De breaking skills van de Wisefools zijn niet slecht, maar niet te vergelijken met onze expertise en inzicht in UX, on screen design én development. Watch this!

antwoord

Head spins, flares, windmills and 1990s

In korte, intensieve sprints en in nauwe samenwerking met de TWS werden alle bouwstenen van de nieuwe website stap voor stap gevormd: structuur, functionaliteiten, design én content.

Het geheel werd een authentieke stijl aangemeten, helemaal in de (beeld)taal van de doelgroep.

resultaat

Check out the menu

Wisefools ging naar goede gewoonte te werk: streetwise. Met als resultaat een beeldende website die Together We Stand op de hiphop-kaart zet.