Wisefools ❤︎ video mapping

We willen het hebben over merkbeleving: de ervaring van een (potentiële) klant wanneer hij in contact komt met je merk. In je merkverhaal en branding is het belangrijk rekening te houden met alle manieren en momenten waarop dit gebeurt. Het is die beleving met je merk die positief en duurzaam is.

Dive into skip the long read and call us at +32 485 59 95 10

Een impactvolle merkbeleving, bereikbaarder dan ooit

Heb je al gehoord van video mapping of projection mapping? Wisefools heeft een ❤︎ voor jouw klanten en lichten (pun intended) graag de mogelijkheden van deze techniek toe.

Foto Lightform

Video mapping for the win

Bij video mapping - ook wel projection mapping genoemd - worden animaties en bewegend beeld op een oppervlakte of object geprojecteerd. Vaak gezien bij grote events, lichtfestivals of arty toepassingen. Tegenwoordig kan dit op kleinere schaal, met beperktere middelen. Innovatieve spelers zoals Lightform, zorgen ervoor dat je geen grote installaties nodig hebt om van deze technologie gebruik te maken.

'A projected augmented reality device for everyone.'

Lightform zorgt voor een brug tussen de digitale en fysieke wereld. Zo trek je op een verrassende en bijzondere visuele manier de aandacht.

Foto Lightform & Kilomane Studios

Meerwaarde voor mijn merk

Je merkverhaal ondersteunen én versterken op verschillende contactmomenten met je klant. Of het nu om de productpresentatie van een juweel of bril gaat, of om een volledige onthaal bij een event. Door de hoge visuele belevingsfactor van deze technologie blijft je merk op het netvlies van de toeschouwer gebrand.

Enkele toepassingen voor video mapping:

  • Dynamic wayfinding voor je bedrijf of event
  • Je showroom of etalage tot leven brengen
  • AR signalisatie (menukaart, productpresentatie, …)
  • Sfeerschepping en storytelling rond je merk (tijdslijn, infographics, ...)
  • Productsimulaties, geanimeerd 3D model, inhoud van een verpakking weergeven, ...

Waarom Wisefools?

Wisefools zet in op de connectie met je klant. We zijn een creatieve connector. Tussen strategie en creativiteit. Tussen doel en publiek. Tussen digital en real life.
We gaan helder en doordacht te werk. In lijn met je merkverhaal en huisstijl werken we een video mapping concept uit in functie van het object of "canvas" waarop geprojecteerd wordt.

Deze 'augmented reality' kan realiteit worden voor jouw merk. Aandacht en een top 'customer experience' verzekerd!

Klaar voor video mapping? We maken er graag werk van.

Laat van je horen