Shopify de perfect partner in sales

Jij, Shopify en Wisefools: match made in heaven!

Op zoek naar extra winkelruimte kanalen om je onderneming te laten groeien en je producten aan te bieden? Wil je een platform om je webshop snel 'up and running' te hebben, zonder in te boeten op functionaliteit? Dan is Shopify hét platform voor jou.

Wisefools is officiële Shopify partner, en heeft al heel wat online shops op poten gezet via het snelst groeiende e-commerce platform ter wereld. Yours is next!

Waarom kiezen voor Shopify?

Lang verhaal kort: Shopify is eenvoudig, performant en betaalbaar.

Kort verhaal lang:

Via Shopify beheer je makkelijk je (online) winkel, vul je producten aan en volg je orders eenvoudig op. Je webshop kan ook helemaal binnen jouw branding gehuld worden. Je product ligt dus niet zomaar in de virtuele rekken. Je kan je eigen online winkel volledig opbouwen rond jouw verhaal. Fijn voor de klantervaring.

Als één van de grootste spelers voor webshops is Shopify betrouwbaar, innovatief en zijn er heel wat kwalitatieve tools en integraties beschikbaar voor mogelijke uitbreidingen of extra functionaliteiten. Voor elke behoefte is er wel een tool die we in Shopify kunnen integreren. Die oplossingen maken jouw webshop uniek en zorgen voor meer conversies en tijdswinst.

Meer info over Shopify-integraties

Waarom samenwerken met Wisefools?

Wisefools kan je bijstaan om de klus te klaren: het opzetten van je winkel in het Shopify-platform, de vormgeving, het integreren van apps en het live plaatsen. Ook bij de invulling, content creatie en activatie van je webshop kunnen we jouw linker rechterhand zijn.

Bekijk onze cases

Dit alles kan op korte doorlooptijd en op maat. Ofwel ga je voor een digital experience die je op het lijf geschreven is (lees: maatwerk), ofwel baseren we ons op een bestaand UX framework om sneller te schakelen.

Samengevat

We hebben Shopify in de vingers en kunnen je met onze ervaring helpen om je onderneming verder te laten groeien.

Samen een taart bakken webshop opzetten?

Boek je afspraak!