Leer bij /

WordPress - Getting started - Part II

WordPress - Getting started - Part II
Prijs € 245,00 € 122,50
Inhoud

Steeds meer bedrijven en organisaties willen zo autonoom mogelijk hun website kunnen beheren, aanpassen en ontwikkelen. Vaak overstijgt dat de mogelijkheden van wat er binnen het cms mogelijk is zonder extra expertise.

WordPress is het wereldwijd meest gebruikte cms waar ook veel van onze klanten beroep op doen. Logisch dus dat we een College aanbieden die een basiskennis aanreikt voor het gebruik van WordPress.

In onze Cabinet College: WordPress - Getting Started - Part II leer je de basisprincipes van het WordPress-platform en hoe je zelf aan de slag kan voor het beheren, aanpassen of opstarten van een WordPress-website.

Voor wie?

Voor ondernemers, organisaties of bedrijven die graag zelf meer aan de slag willen gaan met het beheren, aanpassen en ontwikkelen van hun website.

Voorafgaand aan deze college vindt op 27 oktober eerste deel 'WordPress-Getting started - Part I' plaats. Het is aanbevolen voor beginners om dit eerste deel te volgen ter voorbereiding op deze college.

Inhoud

Na deze Cabinet College weet je exact:

 • Hoe beveilig ik mijn WordPress website?
 • Een WordPress website verhuizen of en testversie van mijn huidige website maken. Hoe begin ik eraan?
 • Hoe maak ik een Child Theme aan?
 • Wat is de kracht van een Pagebuilder?
 • Hoe koppel ik mijn website aan mijn social media kanalen?
 • Kennismaking met WooCommerce om zelf een webshop te bouwen.
 • Ben je zelf op zoek naar extra functionaliteit binnen WordPress? Samen bekijken we welke plugins hierbij kunnen helpen.

Deze Cabinet College is een mix van onze expertise en hands-on voorbeelden uit de dagelijkse werking van Cabinet C. Tijdens de training ga je concreet aan de slag: neem dus je eigen laptop mee!

Zowel bij Deel I als Deel II krijgen de cursisten een on-line WordPress website waarop ze naar hartenlust kunnen oefenen.Praktisch

dinsdag 17 november 2020
08:30 - 12:30

Programma
8:00
Ontvangst
8:30
Deel 1 College door Koen de Paepe
10:00
Pauze
10:15
Deel 2 College door Koen de Paepe
12:30
Einde College
Trainers
 • Koen De Paepe

  Koen de Paepe is al meer dan 20 jaar docent in o.a. HTML en CSS, WordPress en MailChimp.

  In 2004 volgde hij een postgraduaat usability aan de KUL en die kennis gebruikt hij ook in zijn opleidingen.

  De cursus WordPress is zeer praktisch en de jarenlange ervaring van de docent zorgt ervoor dat de deelnemers naar huis gaan met heel wat handige tips en tricks.

  Wat je vandaag leert, kan je morgen al toepassen.

Link