Leer bij /

SEO - Next Level

SEO - Next Level
Prijs € 245,00 € 122,50
Inhoud

Scoren in Google? Yes please! Verdiep je verder in de wereld van SEO en ga van basisniveau naar next level in Cabinet College: SEO - Next Level.

Je kent de basis en kracht van SEO. Dan kan je aan de slag om je content ook SEO-technisch op punt te houden en te blijven verbeteren na de eerste resultaten.

Wil je na de basistraining je tanden verder in SEO zetten en vraag je je af hoe je links van andere websites binnenhaalt? Heb je bovendien een nieuwe website te bouwen en wil je daarmee je SEO bezoekers niet verliezen? Dan is Cabinet College: SEO - Next Level een niet te missen training voor jou.

Voor wie

Deze Cabinet College is bestemd voor marketeers, webmasters, communicatieverantwoordelijken of copywriters die de eerste stappen in SEO al gezet hebben en zich er verder in willen verdiepen. Is Search Engine Optimisation nieuw voor je? Dan is onze basistraining ‘SEO - Getting Started’iets voor jou!

Inhoud

Na de Cabinet College: SEO - Getting Started weet je:

  • hoe je een nieuwe website kan bouwen zonder SEO bezoekers te verliezen
  • hoe je via interne en externe links de positie van je organisatie kunt verbeteren en versterken
  • welke technische en vormelijke aspecten een topscore in Google kunnen bemoeilijken
  • hoe social media en Search Engine Optimization elkaar kunnen versterken om beter te scoren
  • welke de vaakgebruikte technieken zijn en welke daarvan verboden zijn door zoeksites
  • de do’s en don’ts van SEO

In deze training ga je hands-on aan de slag. Breng je computer mee!

Praktisch

donderdag 29 oktober 2020
09:00 - 12:30

Programma
9:00
Ontvangst
11:00
Pauze
12:15
Q&A
Trainers
  • Frederik Vermeire

    Frederik Vermeire is al vijftien jaar bezig met SEO. Als zaakvoerder van WiSEO stuurt hij in 2019 een team van 5 SEO-specialisten aan. WiSEO helpt bedrijven zoals Accent Jobs, Cebeo, Dewaele Vastgoedgroep, VRT ... en vele andere in de juiste zoekmachinerichting. Frederik gaf al meer dan honderd in-company SEO-opleidingen en heeft ook zijn eigen SEO Academy en boek om SEO-kennis over te brengen.

Link