Leer bij /

Google Ads - Next Level

Google Ads - Next Level
Prijs € 245,00 € 122,50
Inhoud

Je hebt al Google Ads lopen en je bent er min of meer tevreden over. Toch zijn de resultaten niet wat je ervan verwacht had. Hoe maak je nu van je advertenties een succes? En welke fouten maken de meesten, waardoor er euro’s verdampen zonder klanten op te leveren.

In onze Cabinet College: Google Ads – Next Level leer je jouw campagnes onderhouden en verbeteren, zodat je echt de controle hebt. Tijdens deze sessie bekijken we accounts van enkele cursisten en leren we samen met hen hoe je een campagne optimaliseert.

Voor wie

Voor ondernemers, organisaties of bedrijven die Google Ads hebben lopen, maar er nog meer klanten/winst uit willen halen.

Inhoud

Na deze Cabinet College weet je exact:

  • hoe je het budget beter besteedt in je campagnes
  • waar het vaak fout loopt en hoe je het oplost.
  • welke strategieën je kan toepassen om je concurrenten te verslaan.
  • hoe je je budget onder controle houdt.
  • hoe je steeds beter kunt worden in Google Ads.

Deze Cabinet College is een hands-on cursus, waarbij je direct aan de slag gaat met je eigen advertenties (breng je laptop mee!), aangevuld met de nodige kennis die belangrijk is om je concurrenten te verslaan.

Praktisch

donderdag 19 november 2020
09:00 - 12:30

Programma
9:00
Ontvangst
9:30
De juiste strategie: zo maak je Google Ads winstgevend
11:00
Pauze
11:15
Wat je waarschijnlijk fout doet in Google Ads en hoe je het oplost
12:15
Q&A
Trainers
  • Tony Bettens

    Tony Bettens is Online Marketing Expert en volgt Google Ads op bij verschillende grote klanten. Zijn eerste Google advertentie lanceerde hij in 2003. Sindsdien is hij gebeten om zo sterk mogelijk advertenties online te zetten, die doen wat ze moeten doen, namelijk meer winst genereren voor het bedrijf.

Link