Leer bij en krijg meteen apenootjes 50% Wisefools-korting.

Ervaren coaches en relevante sprekers geven inzicht, tips en trainingen over specifieke tools of topics rond digitale marketing en online know-how.

We organiseren deze colleges vanuit ons uniek digitaal collectief Cabinet C.

WordPress - Getting started - Part I

WordPress - Getting started - Part II
College Datum Inhoud Link
WordPress - Getting started - Part I 27 okt. 2020

Tegenwoordig kun je bijna elke soort website realiseren met WordPress. Het is dan ook de meest gebruikte cms waar ook veel van onze klanten beroep op doen.

Steeds meer bedrijven en organisaties willen zo autonoom mogelijk hun website kunnen beheren, aanpassen en ontwikkelen. Logisch dus dat wij een basiscursus aanbieden zodat ook jij met WordPress aan de slag kunt!

Info & inschrijven
SEO - Next Level 29 okt. 2020

Scoren in Google? Yes please! Verdiep je verder in de wereld van SEO en ga van basisniveau naar next level in Cabinet College: SEO - Next Level.

Info & inschrijven
WordPress - Getting started - Part II 17 nov. 2020

Steeds meer bedrijven en organisaties willen zo autonoom mogelijk hun website kunnen beheren, aanpassen en ontwikkelen. Vaak overstijgt dat de mogelijkheden van wat er binnen het cms mogelijk is zonder extra expertise.

WordPress is het wereldwijd meest gebruikte cms waar ook veel van onze klanten beroep op doen. Logisch dus dat we een College aanbieden die een basiskennis aanreikt voor het gebruik van WordPress.

Info & inschrijven
Google Ads - Next Level 19 nov. 2020

Je hebt al Google Ads lopen en je bent er min of meer tevreden over. Toch zijn de resultaten niet wat je ervan verwacht had. Hoe maak je nu van je advertenties een succes? En welke fouten maken de meesten, waardoor er euro’s verdampen zonder klanten op te leveren.

Info & inschrijven