Cabinet C

Cabinet C een uniek digitaal collectief

Lavagraphics Wisefools stond mee aan de basis van een uniek digitaal collectief. We zijn dan ook trots dat we de lancering van Cabinet C mochten aankondigen begin 2019.

Cabinet C is het resultaat van de krachtenbundeling van 4 Gentse communicatiebureaus die elk een uitzonderlijke (digitale) ondersteuning nastreven. Alle digitale kennis en profielen die ze al in huis hadden, werden onder één koepel verzameld en vormen voortaan een breed digitaal expertiseplatform.

Een samenwerking met meerwaarde

Cabinet C bestaat uit een team dat uitblinkt in Web development & Digitale marketing (SEO, SEA, content- en influencermarketing). Een mooie aanvulling op de digitale strategie en UX skills die we in huis hebben.

We bieden je onderneming vanaf nu meer resources en expertise, wat jouw project vooral continuïteit oplevert. Bovendien blijven wij jouw contact. Bij elk project vullen we het Lavagraphics Wisefools team aan met Cabinet C members op maat van jouw noden.

Bovendien stond Cabinet C in het opstartjaar onder de operationele leiding van onze Strategic Partner Dries Van haver waardoor we jou onze experience konden blijven garanderen. En daar blijven we natuurlijk keihard op inzetten om jouw branding, campagne of webproject steevast met een royale portie creativiteit te kruiden.

Cabinet College = kennis delen

Cabinet C wil zich onderscheiden met een uitgebreid programma aan opleidingen en workshops. We houden je dan ook graag op de hoogte van de trending topics en best practices die bij hen aan bod zullen komen.

Bekijk het actuele aanbod