Een team van creatives, strategen én coördinatoren met creatief denkvermogen.

Hééé, kopje koffie

Creatief denkvermogen

We zijn een creatieve connector

De twee grootste troeven van onze studio zijn branding en digital experience.

Sinds de oprichting in 2007 is alles gegroeid. Ons team, maar ook onze aanpak, diensten en visie. Wisefools versmelt strategie met creatie tot prikkelende user experiences. Onze ‘denkers’ zijn meteen ook onze ‘doeners’.

We bedenken eerst een strategie, en die halen we vervolgens door de creatieve molen. Een proces dat leidt tot unieke, aantrekkelijke communicatie, die recht op zijn doel afgaat.

What keeps us going? We leven voor verfijnd design, bij voorkeur long-lasting. Een strakker merkverhaal, een nieuwe website, of een volledige rebranding? Whatever it is, wij maken het beter én aantrekkelijker.

Let's work together

Als klant ben je deel van ons koersploeg team

Creativiteit floreert wanneer ervaring en een open mind elkaar ontmoeten. Wij geloven dat samenwerking met onze klanten de beste resultaten oplevert. Daarom ben je bij Wisefools ‘part of the team’. We werken allemaal samen naar hetzelfde doel: jouw merk op de best mogelijke manier in de wereld zetten. En onderweg nog wat plezier hebben mag natuurlijk ook.

Huur je werkplek in onze studio

Wisefools biedt met the intersection een co-creatieve denk- & werkplek

In de studio van Wisefools wordt je de ruimte en ondersteuning geboden voor het ontwikkelen van innovatieve ideeën, nieuwe plannen en creatieve concepten. Een inspirerende denk- en werkomgeving die je kan boeken en gebruiken als tijdelijke bureau, coworking space, vergaderruimte of brainstormruimte.

Huur je werkplek in de studio van Wisefools

Synergie

Don’t work for with assholes

Communicatie is een team-effort. Er zijn geen domme ideeën (long live the foolishness!), maar eerlijkheid is goud waard. Als we denken dat er een betere manier is om je doel te bereiken, dan laten we dat weten. Niet omdat we brutaal zijn. Wel omdat we de kennis en ervaring hebben, en omdat we je willen helpen groeien.

Design en branding zijn oppervlakkig. Wij niet. Wat niet zichtbaar is, is net zo belangrijk in een goed concept. Daarom graven we graag diep alvorens we beginnen te vormen. Nog steeds geïnteresseerd?

Kom dan eens praten